fbpx

ČPP

Često postavljana pitanja

E prime električni bicikl je savremeni proizvod koji spaja klasičan bicikl sa savremenim uređajima koji pružaju elektro pogon ili asistenciju pri pedaliranju, uz širok spektar prateće opreme koja dodatno olakšava svakodnevno korišćenje ove vrste prevoza.

E prime nudi više modela shodno potrebama i željama kupca, u pitanju su Experience, Effecto, Effecta, Cargo, Etrike i Evo R. Više informacija o modelima se nalaze na našem web sajtu.

E prime električni bicikli su dizajnirani, projektovani i proizvedeni u Srbiji, u Beogradu.

Razlozi za upotrebu elektro bicikla su mnogobrojni. Neki od razloga koje bi posebno izdvojili su: – Vožnja sa izuzetno niskim troškovima eksploatacije i održavanja – Bicikl ne troši benziske/naftne derivate za pogon, već isključivo elektro pogon ili elektro pogon koristi kao asistenciju – Biciklom se može upravljati bez vozačke dozvole, odnosno kategorije vozačke dozvole namenjene za vožnju automobila/motorcikla – Za bicikl nije potrebna registracija i osiguranje – Električni bickl se može voziti stazama predviđenim za vožnju bicikla, kao i kolovozima i pešačkim zonama – Električni bicikl se može koristiti i za rekreaciju bez bojazni preteranog zamora. Električni bicikl je ekološki proizvod koji ne zagađuje životnu sredinu

Naši proizvodi su opremeljeni menjačem sa 8-9 brzina, čineći vožnju prilagodljivom terenu kojim se bicikl koristi. Pri konstrukciji bicikla smo vodili računa o dodatnoj težini bicikla koju čini ojačan ram, elektro motor, baterije i prateća elektronika. Shodno odabranoj opremi težina osnovnog modela bicikla se uvećava.

Naši proizvodi se prodaju sa standardnom garancijom od 2 godine na sve osim na osim na: gume, kočione pločice, kočione diskove, lanac (koji su predmet redovnog održavanja), kao i godinu dana na baterijski sklop.

Električni bicikl je potrebno održavati shodno preporukama održavanja standarnog bicikla. Detaljnije upustvo o održavanju se dobija uz kupljeni proizvod.

Svi naši modeli imaju mogućnost skidanja baterije sa bicikla.

Da, svi naši modeli pored mogućnosti skidanja baterije imaju mogućnost punjenja baterije bez bicikla, u stanu ili drugom prostoru gde je dostupnija standardna utičnica.

Svi naši modeli su opremljeni ključem za startovanje. U zavisnosti od modela, kao dodatnu opremu možete odabrati alarm i GPS praćenje, kao i startovanje bicikla putem sitema „KeyLessGo“. Pored dodatne opreme, možete koristiti i klasične mere i uređaje za zaštitu bicikla.

Naši proizvodi su otporni na vlagu, odnosno predviđeni za standardno korišćenje koje podrazumeva vožnju i po vlažnom kolovozu i kiši.

U skladu sa kupljenim modelom i nivoom opreme naši proizvodi su opremljeni putnim kompjuterom sa LCD displejom koji pored navedenih informacija nudi sve potrebne informacije vezane za vožnju i upravljanje bicikla.

Shopping Cart0

Cart